Råmarinert torsk med sitrus

Enklere blir det ikke! Denne friske og syrlige torskeretten krever ingen forberedelser og er ferdig på få minutter. Pass på at limejuicen ikke presses over fisken for tidlig – for da blir den tørr.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr.
Trinn 2
Skjær torsken i tynne skiver og fordel den utover på en tallerken. Press over limejuice og la stå i to minutter. Krydre med maldonsalt og nykvernet sort pepper
Trinn 3
Skjær skallet og det hvite av appelsinen.
Trinn 4
Skjær ut filetene av appelsinen og del dem i tre.
Trinn 5
Del granateplet og slå hardt på skinnet av granateplet for å få ut kjernene. Fordel appelsinfileter, granateplekjerner og koriander på torsken og topp med dråper av god olivenolje.