Råmarinert torsk med ananassalsa

En frisk torskeservering med inspirasjon fra Sør-Amerika. Syren i limesaften setter i gang en prosess som minner om koking, og gjør fisken mør.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kutt torskeloinen rett ned i 2 mm tykke skiver. Press limesaft i en skål og bland inn finrevet limeskall. Vend inn torskeskivene og la det stå og marinere i 5 minutter.
-
Trinn 2
Mise en place.
-
Trinn 3
Bland så inn olivenolje, salt og nykvernet sort pepper. Fordel fiskeskivene på tallerkener.
-
Trinn 4
Knus 1/3 del av mangoen med en gaffel. Resten av mangoen + ananasen kuttes i små terninger. Finhakk chilien. Bland alle ingrediensene sammen i den knuste mangoen. La stå i 5 minutter. Ved servering toppes fiskeskivene med salsa og Baby Leaf-salat.
-
Trinn 5