Pannestekt skrei med bacon og kapers | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Pannestekt skrei med bacon og kapers

Pannestekt skrei med bacon og kapers

5.0 i snitt
Pannestekt skrei med bacon og kapers

Fersk torsk på kaperstokt! Det vi kaller kapers i matsammenheng, er de syltede blomsterknoppene fra kapersbusken, som er viltvoksende i landene rundt Middelhavet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Poteter

400 gr
Amandinepoteter, beger ca 1 kg
200 gr
Spinat
3 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
1 ss
Smør normalsaltet, Tine

Fisk

1 kg
Skrei, ca 1 kg, Norway Seafood
1 fedd
Hvitløk
2 ss
Solsikkeolje
1 ss
Smør normalsaltet, Tine

Bacon

1 stk
Løk, 4-pk
150 gr
Bacon uten svor, 150 g
2 ss
Persille
0.5 stk
Sitron
1 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
1 ss
Kapers 100 g Toro
100 gr
Smør normalsaltet, Tine

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok potetene møre i saltet vann. Del dem i biter og stek dem sprø i solsikkeolje. Tilsett smør og vend inn vasket spinat. Smak til med salt og pepper.

  2. Trinn 2

    Stek fisken med skinnsiden ned i solsikkeolje på middels høy varme i 6 minutter. Snu den og tilsett smør og knust hvitløksfedd. Øs smøret over fisken og stek videre i 2 min. Trekk fisken av varmen og la hvile.

  3. Trinn 3

    Finkutt løk og skjær bacon i biter. Stek det gyllent i solsikkeolje, tilsett smør og kapers uten lake og saften av ½ sitron. Bland inn finhakket persille. Server stekt skrei med poteter, spinat, bacon og kapers.