Ovnsbakt torsk med tomat og potet | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Ovnsbakt torsk med tomat og potet

Ovnsbakt torsk med tomat og potet

3.4 i snitt
Ovnsbakt torsk med tomat og potet

Ovnsbakt fiskelykke! Ikke mye kan måle seg med en skikkelig god fiskerett, og denne ovnsbakte torskemiddagen er enkel å lykkes med. Når fisken flaker seg er den klar for servering.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Saus

1 stk
Sjalottløk
1 bunt
Vårløk
2 stk
Tomater
1 boks
Grovhakkede tomater
0.5 dl
Olivenolje
4 ss
Ketchup
1 klype
Pepper

Squash

0.5 stk
Grønn squash

Torsk

500 gr
Lettsaltet torsk

Poteter

1 pk
Potetbåter med skall og marinade, Bama

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 180°C.

  2. Trinn 2

    Finhakk sjalottløk, vårløk og tomater og bland i en stor bolle med hermetiske tomater, olivenolje og ketchup. Tilsett kvernet sort pepper.

  3. Trinn 3

    Skjær squash i skiver. Fjern skinnet fra torsken og skjær den i biter. Vend squash og torsk inn i sausen. Bland til slutt inn potetene og ha det hele i en stor ildfast form. Stek ved 180°C i ca. 20 minutter.