Hopp til innhold

Ovnsbakt torsk med tomat og potet

4.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
10 ingredienser
294 planlagt
Ovnsbakt torsk med tomat og potet

Ovnsbakt fiskelykke! Ikke mye kan måle seg med en skikkelig god fiskerett, og denne ovnsbakte torskemiddagen er enkel å lykkes med. Når fisken flaker seg er den klar for servering.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Saus

1 stk
Sjalottløk
1 bunt
Vårløk
2 stk
Tomater
1 boks
Grovhakkede tomater
0.5 dl
Olivenolje
4 ss
Ketchup
1 klype
Pepper

Squash

0.5 stk
Grønn squash

Torsk

500 gr
Lettsaltet torsk

Poteter

1 pk
Potetbåter med skall og marinade, Bama

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C.

Trinn 2

Finhakk sjalottløk, vårløk og tomater og bland i en stor bolle med hermetiske tomater, olivenolje og ketchup. Tilsett kvernet sort pepper.

Trinn 3

Skjær squash i skiver. Fjern skinnet fra torsken og skjær den i biter. Vend squash og torsk inn i sausen. Bland til slutt inn potetene og ha det hele i en stor ildfast form. Stek ved 180°C i ca. 20 minutter.