Ovnsbakt torsk med koriander og chili
Same same but different: Det er stor smaksforskjell på fersk og tørket koriander. I Asia er det først og fremst de ferske krydderbladene som brukes. Som her – i en herlig, crunchy fiskerett.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 200°C. Kok ris etter anvisning på pakken.
-
Trinn 2
Topping: Bland finhakket chili, hakket koriander, olje, griljermel, salt og pepper. Fordel toppingen på fiskestykkene.
-
Trinn 3
Bak fisken i ovnen i ca. 10 minutter.
-
Trinn 4
Lun salsa: Grovhakk tomater og sjalottløk og bland med finhakket chili. Fres alt i olje til en del av væsken fordamper. Tilsett salt, pepper og dryss over hakket koriander.
-
Trinn 5
Server den bakte torsken med lun salsa og kokt ris.
Server gjerne med presset lime og soyasaus.