Hopp til innhold

Meksikansk fiskegryte

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
10 ingredienser
1 164 planlagt
Meksikansk fiskegryte

Dobbelt heit! Mer chili – mindre chilly. Når høstkulda setter inn er det lite som er like velgjørende som en deilig, varmende gryterett.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Tomat
1 boks
Mais, 340 g, REMA 1000
1 boks
Kokosmelk, 400 ml, REMA 1000
1 stk
Lime
1 stk
Squash
500 gr
Torskefilet frossen, 4x125 g, Godehav
1 stk
Rød chili
1 pose
Erter, 350g, REMA 1000
1 stk
Purre
6 dl
Grønnsaksbuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten)

Slik gjør du

Trinn 1

Tin fisken nok til å dele den i biter. Kok opp kokosmelk med grønnsaksbuljong og ha i skivet purre, finhakket chili, squash i terninger, erter og hermetisk mais.

Trinn 2

Legg fisken i suppen sammen med tomat kuttet i biter. Gi det hele et oppkok og smak til med lime og salt.

Koriander og litt sesamolje er godt i suppen.