Hopp til innhold

Hot pot med fisk og skalldyr

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
13 ingredienser
108 planlagt
Hot pot med fisk og skalldyr

Kinaputring på koketoppen? Hot Pot er opprinnelig en eldgammel kinesisk tilberedningsteknikk, og på en kjølig sommerkveld kan du neppe servere et mer passende måltid enn denne rykende varme sjømatgryta.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Torskefilet frossen Godehav
1 stk
Løk
500 gr
Reker frosne løsvekt Godehav
2 stk
Gulrot
1 stk
Rød chili
2 stk
Tomat
1 stk
Fennikel
1 ts
Karri
1 klype
Kajennepepper
1 ss
Hvitvinseddik
8 dl
Grønnsaksbuljong
3 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Tin fisken og tin og rens rekene. Del fisken i terninger.

Trinn 2

Kutt fennikel, gulrot og løk i skiver, finhakk hvitløk og chili og fres det i varm panne med litt olje.

Trinn 3

Ha i karri, tilsett hvitvinseddik og la det dampe noen sekunder. Tilsett grønnsaksbuljong og la det koke opp. Smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 4

Legg i fisk, reker og tomater i biter. Varm opp og server når fisken er gjennomkokt.

Koriander og litt frisk finhakket ingefær setter spiss på suppen!