Hot pot med fisk og skalldyr

Kinaputring på koketoppen? Hot Pot er opprinnelig en eldgammel kinesisk tilberedningsteknikk, og på en kjølig sommerkveld kan du neppe servere et mer passende måltid enn denne rykende varme sjømatgryta.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Tin fisken og tin og rens rekene. Del fisken i terninger.
Trinn 2
Kutt fennikel, gulrot og løk i skiver, finhakk hvitløk og chili og fres det i varm panne med litt olje.
Trinn 3
Ha i karri, tilsett hvitvinseddik og la det dampe noen sekunder. Tilsett grønnsaksbuljong og la det koke opp. Smak til med salt og kajennepepper.
Trinn 4
Legg i fisk, reker og tomater i biter. Varm opp og server når fisken er gjennomkokt.
Koriander og litt frisk finhakket ingefær setter spiss på suppen!