Hjemmelagde fiskepinner og grønn potetstappe

Sett farge på middagen! Med brokkoli og erter blir potetstappen både ekstra grønn og ekstra god. Med hjemmelagde fiskepinner av torsk, er dette en rett som lett faller i smak hos både store og små.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Tin fisken. Del filetene opp i fingertykke strimler og panér først i hvetemel blandet med litt salt og kajennepepper, deretter i sammenvispet egg og tilslutt i griljermel.
Trinn 2
Varm solsikkeolje i en vid stekepanne. Stek fiskepinnene til de blir gylne og sprø på begge sider og legg de på papir så oljen får renne litt av.
Trinn 3
Skrell potetene og del dem i biter. Del brokkoli i buketter. Kok potetene så vidt møre, ha i erter og brokkoli og kok til alt blir mørt.
Trinn 4
Hell av vannet. Ha i smør, salt og pepper og mos til ønsket konsistens. Ha på god olivenolje og smak til med salt og pepper. Server fiskepinner med grønn potetstappe og sitronbåter.