Gulrotsalat og gressløksmør til torskekaker | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Gulrotsalat og gressløksmør til torskekaker

Gulrotsalat og gressløksmør til torskekaker

Ingen vurderinger
Gulrotsalat og gressløksmør til torskekaker

Saken er smør! Denne middagen gjør handlelappen kort – gressløksmør som smakssetter gjør fiskekakene til saftige suksesser.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Gressløksmør

1 ss
Finhakket gressløk
1 stk
Løk
1 klype
Pepper
50 gr
Smør

Server med

0.5 stk
Sitron i båter

Fiskekaker

480 gr
Fiskekaker av fersk torskefilet

Gulrotsalat

3 stk
Gulrot
0.5 stk
Sitron

Poteter

500 gr
Nypoteter

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Server torskekaker med gulrotsalat, gressløksmør og kokte poteter.

  2. Trinn 2

    Kok potetene. Sett ovnen på 175°C og varm fiskekaker i en ildfast form i ovnen til de er gjennomvarme, ca. 15 minutter.

  3. Trinn 3

    Gulrotsalat: Gulrøttene høvles og blandes med sitronsaft.

  4. Trinn 4

    Gressløksmør: Finhakk løk og stek til lett gyllent i smør. Tilsett finhakket gressløk og smak til med nykvernet pepper.