Hopp til innhold

Gulrotsalat og gressløksmør til torskekaker

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
517 planlagt
Gulrotsalat og gressløksmør til torskekaker

Saken er smør! Denne middagen gjør handlelappen kort – gressløksmør som smakssetter gjør fiskekakene til saftige suksesser.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Gressløksmør

1 ss
Finhakket gressløk
1 stk
Løk
1 klype
Pepper
50 gr
Smør

Server med

0.5 stk
Sitron i båter

Fiskekaker

480 gr
Fiskekaker av fersk torskefilet

Gulrotsalat

3 stk
Gulrot
0.5 stk
Sitron

Poteter

500 gr
Nypoteter

Slik gjør du

Trinn 1

Server torskekaker med gulrotsalat, gressløksmør og kokte poteter.

Trinn 2

Kok potetene. Sett ovnen på 175°C og varm fiskekaker i en ildfast form i ovnen til de er gjennomvarme, ca. 15 minutter.

Trinn 3

Gulrotsalat: Gulrøttene høvles og blandes med sitronsaft.

Trinn 4

Gressløksmør: Finhakk løk og stek til lett gyllent i smør. Tilsett finhakket gressløk og smak til med nykvernet pepper.