Foliebakt torskeloin med reker

Når du varmebehandler torsk i folie blir den ekstra saftig. Og lager du en pakke til hver, blir det ekstra stas.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Foliebakt torsk med reker: Forvarm ovnen til 230 °C varmluft. Legg fire doble lag med matpapir på kjøkkenbenken.
Trinn 2
Fordel oppdelte kokte poteter på matpapiret. Del fisken i 8 biter og legg 2 biter fisk på hver del.
Trinn 3
Basilikum- Crème Fraîche: Bland Crème Fraîche med sitronsaft, sukker og hakket frisk basilikum. Dill eller gressløk kan også brukes.
Trinn 4
Smak til med salt og nykvernet pepper. Fordel sausen over den rå fisken.
Trinn 5
Rens sukkererter og del i biter. Gulrøttene skrelles og skjæres i tynne skiver. Grønnsakene drysses over fisk og saus sammen med rensede reker.
Trinn 6
Matpapiret brettes over innholdet og helt tett rundt kantene. Sett pakkene på et stekebrett og bak dem i 10 min.
Trinn 7
Åpne forsiktig på tallerkenen og spis rett fra pakken med nystekte rundstykker til.
Tips!
Ta pakkene med på tur! Legg dem på bålet eller på en grill i 8-10 minutter.