Foliebakt torskeloin med reker | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Foliebakt torskeloin med reker

Foliebakt torskeloin med reker

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
331 planlagt
Foliebakt torskeloin med reker
Når du varmebehandler torsk i folie blir den ekstra saftig. Og lager du en pakke til hver, blir det ekstra stas.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Foliebakt torsk

600 gr
Torskeloin uten skinn
300 gr
Reker, frosne eller ferske
400 gr
Ferdig kokt mandelpotet

Basilikum - Crème Fraîche

1 boks
Crème fraîche
2 ss
Sitronsaft
200 gr
Sukkererter
200 gr
Gulrøtter
0.3 potte
Basilikum
1 ts
Sukker
1 klype
Nykvernet pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Foliebakt torsk med reker: Forvarm ovnen til 230 °C varmluft. Legg fire doble lag med matpapir på kjøkkenbenken.

Trinn 2

Fordel oppdelte kokte poteter på matpapiret. Del fisken i 8 biter og legg 2 biter fisk på hver del.

Trinn 3

Basilikum- Crème Fraîche: Bland Crème Fraîche med sitronsaft, sukker og hakket frisk basilikum. Dill eller gressløk kan også brukes.

Trinn 4

Smak til med salt og nykvernet pepper. Fordel sausen over den rå fisken.

Trinn 5

Rens sukkererter og del i biter. Gulrøttene skrelles og skjæres i tynne skiver. Grønnsakene drysses over fisk og saus sammen med rensede reker.

Trinn 6

Matpapiret brettes over innholdet og helt tett rundt kantene. Sett pakkene på et stekebrett og bak dem i 10 min.

Trinn 7

Åpne forsiktig på tallerkenen og spis rett fra pakken med nystekte rundstykker til.

Tips!

Ta pakkene med på tur! Legg dem på bålet eller på en grill i 8-10 minutter.