Kremet fiskesuppe med sei | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Sei Kremet fiskesuppe med sei

Kremet fiskesuppe med sei

3.7 i snitt
Kremet fiskesuppe med sei
Alle liker kremete fiskesupper! Kremet fiskesuppe med sei er en rask og smakfull rett å lage i en hektisk hverdag.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

6 dl
Vann
2 dl
Eplemost
2 dl
Rekekraft fra rekeboksen
1 ts
Salt
380 gr
Seifilet
1 stk
Purre
2 dl
Fløte
1 ss
Maisstivelse
2 ts
Sukker
100 gr
Pillede reker fra boks
1 dl
Syltede agurker (finhakkede)
1 ts
Sitronsaft
1 dl
Hakket gressløk

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok opp vann, eplemost, salt og rekekraften fra glasset med reker. Kutt fisken i 1 cm store terninger og ha i kjelen. Kok opp og la trekke i 15 sekunder.

  2. Trinn 2

    Sil av kraften og ta vare på den. Hold fisken varm. Rens purren, vask den og kutt i terninger. Ha purren i en kjele sammen med kraften, fløte og kok opp. Jevne med maisstivelse utrørt i kaldt vann.

  3. Trinn 3

    Ha fisk, reker, hakket agurk og finhakket gressløk i suppen og smak den til med litt sukker, evt. noen dråper sitronsaft.

    Husk å godta cookies i nettleseren for å se step-by-step video her til denne oppskriften.