Fishermans pie med revet gulrot
Fiskegratengen som vil skape begeistring hos alle – også de som tror at de ikke liker fisk!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell potetene og kok dem i usaltet vann til de er møre. Hell av vannet og tilsett melken og smøret. Mos til grov potetstappe. Rør inn sennep, salt og nykvernet pepper.
-
Trinn 2
Grovhakk løken og surr i olivenolje på svak varme i ca. 5 minutter. Skjær fiskefiletene i biter. Vend løk, evt. litt revet gulrot og erter og inn i potetstappen. Bland inn fiskebitene til slutt.
-
Trinn 3
Ha blandingen over i en smurt ildfast form og topp med revet ost. Stek i ovnen på 200°C i 25–30 minutter.
-
Trinn 4
Riv gulrøtter på et grovt råkostjern. Vend inn friskpresset appelsinsaft og la salaten trekke til paien er ferdig.
Tilsett hakket gressløk i stappen, og bruk gjerne også en av de revne gulrøttene i paien før den skal i ovnen.