Fish Tacos med kokossaus

Fredagsfisk! Vil du variere fredagstacoen, eller rett og slett lage noe nytt og godt, bør du prøve Sues fantastiske Fish Tacos – stekte torskefileter med fruktsalsa og kokossaus.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kokossaus: La kokosmelken koke inn til halve mengden. Tilsett salt og brunt sukker, smak til med kajennepepper og frisk limesaft (halvparten).
Trinn 2
Skjær fisken i biter, ha på salt og pepper og stek den i 2 minutter i en varm panne med litt solsikkeolje. Hell over kokossausen, skru ned varmen og la fisken trekke ferdig. Varm tortillaene i en tørr panne til de er myke. Del dem evt. i 4 kakestykker – eller stikk ut passe store rundinger. Legg på fisk og fruktsalsa og server!
Trinn 3
Fruktsalsa: Finhakk løk, skrell og skjær mango i små biter. Kok opp med brunt sukker og smak til med lime og salt.
Du kan gjerne tilsette et grønt eple i terninger i fruktsalsaen. Strimlet grønn salat, peanøtter og frisk koriander setter en fin spiss på denne retten.