Hopp til innhold

Fish Tacos med kokossaus

5.0 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
593 planlagt
Fish Tacos med kokossaus

Fredagsfisk! Vil du variere fredagstacoen, eller rett og slett lage noe nytt og godt, bør du prøve Sues fantastiske Fish Tacos – stekte torskefileter med fruktsalsa og kokossaus.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Torskefilet

2 pk
Torskefilet
2 ss
Solsikkeolje

Kokossaus

0.5 stk
Lime
1 boks
Kokosmelk
1 ts
Brunt sukker
1 ts
Kajennepepper

Fruktsalsa

1 stk
Mango
1 stk
Løk
0.5 stk
Lime
1 ts
Brunt sukker

Tortillas

1 pose
Tortillas

Slik gjør du

Trinn 1

Kokossaus: La kokosmelken koke inn til halve mengden. Tilsett salt og brunt sukker, smak til med kajennepepper og frisk limesaft (halvparten).

Trinn 2

Skjær fisken i biter, ha på salt og pepper og stek den i 2 minutter i en varm panne med litt solsikkeolje. Hell over kokossausen, skru ned varmen og la fisken trekke ferdig. Varm tortillaene i en tørr panne til de er myke. Del dem evt. i 4 kakestykker – eller stikk ut passe store rundinger. Legg på fisk og fruktsalsa og server!

Trinn 3

Fruktsalsa: Finhakk løk, skrell og skjær mango i små biter. Kok opp med brunt sukker og smak til med lime og salt.

Du kan gjerne tilsette et grønt eple i terninger i fruktsalsaen. Strimlet grønn salat, peanøtter og frisk koriander setter en fin spiss på denne retten.