Hopp til innhold

Ceviche med mais

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
283 planlagt
Ceviche med mais

Sitrusmarinert rå fisk med chili og mais er en tradisjonsrik rett fra Peru. Friskt, spicy og veldig godt!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Ceviche

1 pose
Ternet fisk av torsk og laks (fryst)
1 stk
Rød chili
1 fedd
Hvitløk
2 stk
Lime
1 stk
Rødløk
1 boks
Maiskorn
2 stk
Tomater
2 stang
Vårløk
1 klype
Salt
2 ss
Olje

Ris

3 dl
Middagsris

Slik gjør du

Trinn 1

Tin fisken forsiktig til nesten gjennomtint. Kok risen etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Finhakk chili og hvitløk og skjær rødløken i skiver. Ha fisken i en bolle. Press limesaft over fisken. Bland. Ha i chili, hvitløk og rødløk og la trekke i 10-15 minutter. Vend litt underveis. Smak til med salt.

Trinn 3

Tilsett mais, hakket tomat og finhakket vårløk. Hell over oljen.

Trinn 4

Server med risen ved siden av – den kan brukes til å suge opp den gode kraften.