Hopp til innhold

Bakt kveite med saltkokte poteter

4.2 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
713 planlagt
Bakt kveite med saltkokte poteter

Herlig hellefisk! Ingrediensene til denne fiskemiddagen kan telles på én hånd, men den gode smaken står til high five fra hele familien.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

5 stk
Gulrot
500 gr
Poteter
1 stk
Kveiteskiver frossen Godehav
1 stk
Løk
1 ss
Hvitvinseddik
7 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Tin fisken. Saltkok potetene (1 liter vann pr. 500g poteter).

Trinn 2

Stek kveiteskivene i varm panne med olivenolje, krydre med salt og pepper.

Trinn 3

Finsnitt løken og rasp gulrøttene og stek det i olivenolje, ha i hvitvinseddik og smak til med salt og pepper. Server med de saltkokte potetene.

En klatt rømme smaker nydelig til.