Sandwich med sei og bønnesalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Sei Sandwich med sei og bønnesalat

Sandwich med sei og bønnesalat

Ingen vurderinger
Sandwich med sei og bønnesalat
Prøv en sandwich med sei. Denne oppskriften kombinerer gode grønnsaker og herlig dressing, med sei i midten av en sprøstekt baguette. En annerledes og fantastisk god sandwich!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pose
Minibaguetter REMA 1000
5 dl
Yoghurt, naturell
1 pose
Sukkererter 150 g
1 stk
Seifilet
1 stk
Agurk
1 boks
Kidneybønner
1 stk
Løk
1 ss
Dijon sennep
3 ss
Olivenolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tin fisken. Stek baguettene. Strø salt og pepper på fiskestykkene. Skjær løk i skiver. Stek fisk og løk i varm panne med litt olivenolje i ca. 2 minutter på hver side.

  2. Trinn 2

    Bland yoghurt og sennep i en stor bolle. Skyll bønnene, skjær agurk og sukkererter i fine strimler og ha det i dressingen. Bland godt og smak til med salt, pepper og olivenolje. Anrett fisk, løk og bønnesalat i nystekte minibaguetter og server verdens beste smørbrød!