Hopp til innhold

Røkt ørretkrem på crostini

5.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
121 planlagt
Røkt ørretkrem på crostini

En lett og elegant forrett som også kan serveres som kanapéer eller en liten appetittvekker.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Crostini

1 stk
Baguette
2 ss
Olivenolje

Ørretkrem

1 dl
Créme fraîche
1 dl
Snøfrisk
1 ts
Pepperrot
4 skive
Røkt ørret

Garnityr

1 kvist
Dill

Slik gjør du

Trinn 1

Mise en place.

Trinn 2

Crostini: Sett ovnen på 180°C. Skjær 4 tynne skiver av baguetten og legg dem på et stekebrett. Nappér (dvs. helle over uten å søle på fatet) olivenolje over og stek i ovn til de er gylne.

Trinn 3

Pisk sammen crème fraîche, Snøfrisk og revet pepperrot til det blir stivt. Skjær toppen av hver ørretskive og legg til side. Skjær resten i pene små terninger. Vend dem forsiktig inn i kremen og smak til med salt og pepper. Legg en spiseskje ørretkrem på hver crostini (sprøstekt baguettskive) og brett de avskårne skivene rundt. Pynt med en liten dillkvast.