Røkt ørretkrem på crostini
En lett og elegant forrett som også kan serveres som kanapéer eller en liten appetittvekker.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Mise en place.
-
Trinn 2
Crostini: Sett ovnen på 180°C. Skjær 4 tynne skiver av baguetten og legg dem på et stekebrett. Nappér (dvs. helle over uten å søle på fatet) olivenolje over og stek i ovn til de er gylne.
-
Trinn 3
Pisk sammen crème fraîche, Snøfrisk og revet pepperrot til det blir stivt. Skjær toppen av hver ørretskive og legg til side. Skjær resten i pene små terninger. Vend dem forsiktig inn i kremen og smak til med salt og pepper. Legg en spiseskje ørretkrem på hver crostini (sprøstekt baguettskive) og brett de avskårne skivene rundt. Pynt med en liten dillkvast.