Ørret med kremet soppsaus og ris | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Ørret Ørret med kremet soppsaus og ris

Ørret med kremet soppsaus og ris

3.4 i snitt
Ørret med kremet soppsaus og ris
Oppskrift på ørretfilet med kremet soppsaus, brokkolini, rosmarin og ris. En mettende, sunn og god middag for hele familien.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Ørretfilet
350 gr
Sopp (valgfri)
1 ss
Soyasaus
2 dl
Grønnsakskraft
1 dl
Kremfløte
1 ss
Fersk rosmarin
1 fedd
Hvitløk
2 stk
Sjalottløk
1 stk
Brokkoli
1 pk
Ris
3 ss
Smør
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. Trinn 2

    Kutt sopp og løk i skiver. Stek med 2 ss smør til de er gylne. Tilsett rosmarin og finhakket hvitløk. Hell over kraft og kok inn væsken. Ha i soyasaus og fløte. Småkok til sausen tykner i ca. 10 minutter.

  3. Trinn 3

    Smelt 1 ss smør i en panne på medium varme. Stek ørretstykkene til de er gylne på hver side. Strø over salt og pepper.

  4. Trinn 4

    Damp brokkolibuketter et par minutter over kokende vann. Server ørret med soppsaus, brokkoli og ris.

Denne oppskriften er laget av

Helle Valebrokk