Ørret med kremet soppsaus og ris
Oppskrift på ørretfilet med kremet soppsaus, brokkolini, rosmarin og ris. En mettende, sunn og god middag for hele familien.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris etter anvisning på pakken.
-
Trinn 2
Kutt sopp og løk i skiver. Stek med 2 ss smør til de er gylne. Tilsett rosmarin og finhakket hvitløk. Hell over kraft og kok inn væsken. Ha i soyasaus og fløte. Småkok til sausen tykner i ca. 10 minutter.
-
Trinn 3
Smelt 1 ss smør i en panne på medium varme. Stek ørretstykkene til de er gylne på hver side. Strø over salt og pepper.
-
Trinn 4
Damp brokkolibuketter et par minutter over kokende vann. Server ørret med soppsaus, brokkoli og ris.
Denne oppskriften er laget av
Helle Valebrokk