Hopp til innhold

Glasert ørret med agurksalat

4.0 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
137 planlagt
Glasert ørret med agurksalat

Søtt og syrlig! Honning og lime er denne ovnsstekte ørretens perfekte smakspartnere.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Agurk
1 stk
Lime
4 dl
Middagsris REMA 1000
2 dl
Yoghurt naturell Tine
1 pk
Ørretfilet frossen Godehav
1 stk
Fennikel
3 ss
Soyasaus Kikkoman
2 ts
Kajennepepper
2 ss
Honning
1 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Tin ørreten. Sett ovnen på 180°C. Kok risen. Rør sammen soyasaus og honning og smak til med kajennepepper og limesaft.

Trinn 2

Ha glasuren over ørreten og legg den i en smurt ildfast form og bak fisken i ovnen i ca. 8-10 minutter.

Trinn 3

Kutt agurk og fennikel i tynne skiver og bland med yoghurt og finhakket hvitløk. Smak til med salt og pepper. Server den bakte, glaserte ørreten med ris og agurk- og fennikelsalat.

Nanbrød passer godt til denne retten.