Sushivaffel | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Sushivaffel

4.1 i snitt
Sushivaffel
Sushivaffel er en gøyal og enkel måte å spise sushi på som du verken trenger perfekt kokt sushiris eller masse erfaring for å klare.

Velg antall personer

Voksne
1
Barn
0

Ingredienser

90 gr
Sushiris
100 gr
Fiskeriet Laks Lion
0.5 stk
Avokado
0.3 stk
Agurk
1 ss
Majones
1 ss
Sriracha eller chilisaus
0.5 ss
Sesamfrø til topping
1 stk
Lime (valgfritt)

Slik gjør du

  1. Trinn 1

     

    Se dette innlegget på Instagram

     

    Et innlegg delt av REMA 1000 Norge (@rema1000)


    Vask og kok sushirisen slik som det står på pakken, og la den avkjøle seg til romtemperatur.

  2. Trinn 2

    Fordel en god porsjon ris i et glovarmt vaffeljern og stek risvaffelen i 10 min eller til den er blitt sprø og gyllen.

  3. Trinn 3

    Mens risvaffelen steker kutter du laksen, avovadoen og agurken i terninger, og blander sammen majonesen og srirachasausen til en chilimajo.

  4. Trinn 4

    Fyll den deilige og sprø risvaffelen med laks, avocado, agurk og chilimajo, og topp med sesamfrø. Ha over litt limejuice dersom ønskelig.