Stekt laks med salsa verde | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Laks Stekt laks med salsa verde

Stekt laks med salsa verde

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
296 planlagt
Stekt laks med salsa verde

Salsa verde – grønn saus, brukes i en rekke kjøkken. Denne Tex Mex-varianten spicer opp en saftig, fersk laksefilet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Laks

1 pk
Laksefilet naturell 500g Godehav
2 ss
Olivenolje REMA 1000
1 klype
Salt

Salsa verde

1 stk
Grønn paprika
1 stk
Avokado
1 stk
Løk
1 stk
Lime
1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Salt

Ris

4 dl
Middagsris REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken. Salsa Verde: Ha grove biter av paprika, avokado, løk, hvitløk og chili i en blender og kjør sausen glatt. Tilsett salt og smak til med presset lime.

Trinn 2

Varm en panne med litt olivenolje og stek fisken gyllen i ca. 4 minutter på hver side. Ha på et fint dryss med maldonsalt til slutt.

Trinn 3

Server laksen med kokt ris og salsa verde.

Topp gjerne med frisk koriander og ternet agurk med presset lime. Tilsett gjerne koriander i salsaen.