Hopp til innhold

Stekt laks med salsa verde

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
296 planlagt
Stekt laks med salsa verde

Salsa verde – grønn saus, brukes i en rekke kjøkken. Denne Tex Mex-varianten spicer opp en saftig, fersk laksefilet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Laks

1 pk
Laksefilet naturell 500g Godehav
2 ss
Olivenolje REMA 1000
1 klype
Salt

Salsa verde

1 stk
Grønn paprika
1 stk
Avokado
1 stk
Løk
1 stk
Lime
1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Salt

Ris

4 dl
Middagsris REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken. Salsa Verde: Ha grove biter av paprika, avokado, løk, hvitløk og chili i en blender og kjør sausen glatt. Tilsett salt og smak til med presset lime.

Trinn 2

Varm en panne med litt olivenolje og stek fisken gyllen i ca. 4 minutter på hver side. Ha på et fint dryss med maldonsalt til slutt.

Trinn 3

Server laksen med kokt ris og salsa verde.

Topp gjerne med frisk koriander og ternet agurk med presset lime. Tilsett gjerne koriander i salsaen.