Pastasalat med laks og squash

Denne friske middagssalaten får et spicy sting av hvitløk og chili.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kok pastaen som anvist på pakken, hell den kokte pastaen over i et dørslag og avkjøl den under rennende, kaldt vann.
Trinn 2
Del chilien på langs (bruk ønsket mengde) og skrap ut frøene. Finhakk chili og hvitløk. Vask og kutt squashen i to på langs og deretter i tynne skiver med ostehøvel. Skyll sitronen, riv skallet av halvparten av sitronen (bare det gule).
Trinn 3
Del laksen i terninger. Ha litt olivenolje i en varm stekepanne. Stek laksen i ca. 4 minutter. Tilsett chili, hvitløk og squash og stek det sammen i et par minutter. Vend det inn i den avkjølte pastaen sammen med pesto.
Trinn 4
Smak til med salt, pepper, skall og saft av sitron og olivenolje.