Lettgrillet laks med couscous og mango
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland alle ingrediensene til dressingen sammen. Smak til med lime, soyasaus, koriander, ingefær og chili.
-
Trinn 2
Fres hakket sjalottløk og hvitløk i ett minutt i olivenolje. Ha i couscous og rør om. Tilsett vann og kok opp.
Kok forsiktig under lokk i 2 minutter og sett kjelen til side i 15 minutter til couscousen sveller opp. -
Trinn 3
Når couscousen har svellet opp – sett til avkjøling. Tilsett salt, koriander og mango i terninger.
-
Trinn 4
Krydre fiskestykket med salt og pepper og pensle med solsikkeolje.
Grill eller stek på høy varme i ca. 1 minutt på hver side.
Skjær i tynne skiver og legg pent over couscoussalaten, ruccola og dryss over dressingen.