Lefseruller med gravet ørret | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Lefseruller med gravet ørret

Ingen vurderinger
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
24 planlagt
Lefseruller med gravet ørret
Lefseruller med gravet ørret gjør seg godt som forrett eller på frokostbordet. Fyllet består av en frisk pepperrotkrem med crème fraîche.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

2 stk
Lefser, delt i to
150 gr
Gravet ørret
2 dl
Crème fraîche
1 ss
Pepperrot (på tube)
1 ss
Presset sitron
1 stk
Stort eple
1 pk
Rucculasalat
0.3 stk
Purre
1 ts
Sukker
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Pepperrotkrem: Visp crème fraîche til en fast krem. Tilsett pepperrot, sukker og presset sitron. Smak til med salt og evt. mer pepperrot, hvis du ønsker en sterkere smak. Finhakk eplet og bland forsiktig inn i kremen.

Trinn 2

Smør pepperrotkrem på lefser, legg på gravet ørret i skiver, ruccula og finsnittet purre. Rull sammen.