Hopp til innhold

Laksetortilla med kåltzatziki

3.4 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
637 planlagt
Laksetortilla med kåltzatziki

Jorden rundt på 25 minutter. Sval gresk yoghurtsaus tar veien til norske farvann via Mexico. Stekt laks i tortilla er herlig mettende fingermat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pose
Tortillas 6 stk REMA 1000
2 stk
Tomat
1 pk
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Matyoghurt Tine
300 gr
Hodekål
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Finsnitt kålen og finhakk hvitløken. Bland inn matyoghurt og smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 2

Ha salt og kajennepepper på laksestykkene og stek dem etter anvisning på pakken.

Trinn 3

Skjær tomat i tynne skiver. Varm tortillas i en tørr stekepanne. Legg kåltzatziki, tomatskiver og laks på hver tortilla, og rull sammen.