Laksesashimi med ponzusaus

Denne retten er inspirert av det japanske kjøkkenet. Smaker ekstra godt med en frisk salat av agurk, reddik og fennikel.
Velg antall personer
Voksne
4
Barn
0
Slik gjør du
Trinn 1
Mise en place.
Trinn 2
Salat: Skjær agurken i to på langs og fjern kjernen med skje. Finsnitt agurk, reddik og fennikel og bland sammen.
Trinn 3
Skjær laksen i tynne skiver og legg dem flatt utover et fat. Skjær vårløk i tynne ringer og strø over laksen.
Trinn 4
Ponzusaus: Bland soyasaus, eddik, revet ingefær og presset lime. Ha sausen i en skål og server den sammen med laksesashimi og salat. Rist sesamfrø i en tørr stekepanne og dryss over lakseskivene ved servering.
Tilsett noen tynne skiver rød chili i salaten hvis du ønsker en hottere variant!