Lakseruller med kremost og gressløk | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Laks Lakseruller med kremost og gressløk

Lakseruller med kremost og gressløk

3.5 i snitt
Lakseruller med kremost og gressløk

Disse lakserullene er superenkle å lage og vil være perfekt til 17. mai frokosten. Lag rullene dagen før, men vent med å kutte dem opp før de skal serveres.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
0

Ingredienser

8 ss
Kremost
4 stk
Tortillas
1 stk
Rødløk
4 ss
Fersk gressløk
300 gr
Røkt laks
1 pk
Ruccola

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Smør 2 ss kremost på hver tortillalefse. Fordel røket laks/ørret utover. Finhakk rødløken og gressløk og dryss over. Strø litt salt og pepper over. Avslutt med ruccolablader. 

  2. Trinn 2

    Rull lefsene til fire ruller og kutt i porsjonsbiter.

Ida Gran Jansen

 http://idagranjansen.com/