Laksefilet med soya, ingefær og ris
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok risen etter anvisningen på pakken. Finhakk ingefær og hvitløk og hakk rødløk, purre og stangselleri. Sett til side 1/3 av purren og rødløken til topping.
-
Trinn 2
Ha litt olje i en middels varm stekepanne. Ha i laksefiletene, soyasaus og ingefær. Stek laksen i 5 minutter på den ene siden, snu og tilsett rødløk, purre, stangselleri og hvitløk. Stek videre i ca. 2 minutter.
-
Trinn 3
Ta laksen ut av pannen, skru opp varmen og stek rødløk, purre og hvitløk videre i et par minutter til grønnsakene begynner å bli litt brune i kantene. Tilsett den kokte risen og stek det videre i ca. 4 minutter, til også risen blir litt gyllen. Bland resten av purren og rødløken med limesaft og dryss over litt salt.
-
Trinn 4
Server den stekte risen med laksen oppå og topp med purre- og løkblandingen.
Det smaker godt med hakkede peanøtter og limesaft, enten i risen eller salaten.