Hopp til innhold

Laks og asiatisk ris med grønnsaker

5.0 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
405 planlagt
Laks og asiatisk ris med grønnsaker

I Sørøst-Asia finner du stekt ris i et myldrende smaksmangfold. Denne varianten med pannestekt laks og wokede grønnsaker er en herlig, rask hverdagsmiddag.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Laksefilet naturell 500g Godehav
2 ss
Ingefær
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Rød chili
1 stk
Løk
200 gr
Hodekål
1 stk
Lime
2 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000
1 klype
Kajennepepper
1 ts
Karri

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Finsnitt kål og finhakk løk, chili, hvitløk og ingefær. Varm en panne med olivenolje og wok grønnsakene til de har fått litt farge. Tilsett risen og bland. Smak til med lime og salt.

Trinn 2

Krydre laksen med karri, salt og kajennepepper og stek etter anvisning på pakken. Server laks sammen med asiatisk ris og limebåter.

Ha kokosmelk over grønnsakene til slutt og server gjerne med frisk koriander.