Hopp til innhold

Laks med Sandefjordsmør

Ingen vurderinger
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
6 ingredienser
344 planlagt
Laks med Sandefjordsmør

Sandefjordsmør er en tradisjonsrik saus som smaker godt til forskjellige fiskeretter og til kylling. Her serveres den til saftige laksefileter med poteter og brokkoli.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 dl
Matfløte Tine
1 stk
Brokkoli
500 gr
Poteter
1 stk
Sitron
4 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Kok potetene. Ha salt og pepper på laksen og tilbered etter anvisning på pakken. Del brokkoli i buketter og kok dem i 3-5 minutter under lokk i vann tilsatt halvparten av smøret.

Trinn 2

Kok opp fløten til den begynner å tykne. Trekk kjelen til side og rør inn smør litt etter litt. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Server laksefilet med poteter, brokkoli og Sandefjordsmør.

Smak gjerne sausen til med persille.