Hopp til innhold

Laks med ris og grønnsaksbuljong

3.5 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
583 planlagt
Laks med ris og grønnsaksbuljong

Vil du ha et godt og chunky alternativ til fiskesuppen? Her er en litt spicy laks, som trekker til seg ekstra god smak i grønnsaksbuljongen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 pk
Aspargesbønner 150 g
1 stk
Løk
2 stk
Gulrot
1 stk
Rød chili
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Lime
3 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000
7 dl
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken. Fres skivet løk, chili, hvitløk og gulrot i pannen med litt olivenolje.

Trinn 2

Ha i buljong og kok til grønnsakene er møre.

Trinn 3

Ha i aspargesbønner og kok opp.

Trinn 4

Tilsett så laks i biter og la det trekke til fisken er gjennomvarm, ca 5-8 minutter. Ha i kokt ris og smak til med lime og salt. Serveres i suppeskåler.

Dryss litt hakket koriander på toppen.