Hopp til innhold

Laks med østerssaus og grønnsaker

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
400 planlagt
Laks med østerssaus og grønnsaker

Kok ris, wok laks og grønnsaker – tilsett østerssausen. Når risen er ferdig er hele retten klar. Raskt, eksotisk og veldig godt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Laks

500 gr
Laksefilet naturell
0.5 ts
Salt
1 ss
Olje

Grønnsaker

1 stk
Løk
2 stk
Tomater
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Rød chili
1 ss
Olje

Saus

1 pose
Woksaus oyster sesame

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

Ha salt på laksen. Varm opp olje i en wok eller dyp stekepanne. Stek laksen på begge sider til den er gyllen. Ta laksen ut av pannen.

Trinn 3

Kutt løk, paprika og tomater i terninger. Finhakk chili eller skjær i skiver. Varm opp woken igjen, ha i olje og tilsett løk, paprika og chili. Rørestek raskt før du har i tomatterningene og woksausen. La alt bli gjennomvarmt og server sammen med laks og ris.

Ha gjerne frisk koriander på toppen før servering.