Laks med grønn risotto | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Laks Laks med grønn risotto

Laks med grønn risotto

Ingen vurderinger
Laks med grønn risotto

Prima primo som saftig sommermat? Risotto serveres som regel som primo – forrett. Denne laksemiddagen er et herlig unntak fra regelen!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Løk
3 dl
Risotto Scotti
1 stk
Agurk
1 pose
Bladspinat
2 ss
Hvitvinseddik
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
9 dl
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok opp buljong. Finhakk løk og hvitløk og fres blankt i olivenolje i en vid kjele. Tilsett risottorisen og fres den lett sammen med løken. Ha i hvitvinseddik og la det dampe ut. Spe med den varme grønnsaksbuljongen litt etter litt mens du rører i risen.

  2. Trinn 2

    Når risen er al dente, det tar ca. 18 minutter, vend inn vasket, grovhakket spinat. Smak til med salt, pepper og litt ekstra olivenolje.

  3. Trinn 3

    Del agurken(e) i to på langs og skrap ut kjernen med en teskje, kutt agurken(e) i terninger. Vend terningene inn i risottoen rett før servering.

  4. Trinn 4

    Stek eller grill laksen etter anvisning på pakken. Server sammen med risottoen.

For en mer kremet risotto, rør inn litt Crème Fraîche i risottoen til slutt.