Laks med grønn risotto | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Laks Laks med grønn risotto

Laks med grønn risotto

Ingen vurderinger
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
9 ingredienser
212 planlagt
Laks med grønn risotto

Prima primo som saftig sommermat? Risotto serveres som regel som primo – forrett. Denne laksemiddagen er et herlig unntak fra regelen!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Løk
3 dl
Risotto Scotti
1 stk
Agurk
1 pose
Bladspinat
2 ss
Hvitvinseddik
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
9 dl
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp buljong. Finhakk løk og hvitløk og fres blankt i olivenolje i en vid kjele. Tilsett risottorisen og fres den lett sammen med løken. Ha i hvitvinseddik og la det dampe ut. Spe med den varme grønnsaksbuljongen litt etter litt mens du rører i risen.

Trinn 2

Når risen er al dente, det tar ca. 18 minutter, vend inn vasket, grovhakket spinat. Smak til med salt, pepper og litt ekstra olivenolje.

Trinn 3

Del agurken(e) i to på langs og skrap ut kjernen med en teskje, kutt agurken(e) i terninger. Vend terningene inn i risottoen rett før servering.

Trinn 4

Stek eller grill laksen etter anvisning på pakken. Server sammen med risottoen.

For en mer kremet risotto, rør inn litt Crème Fraîche i risottoen til slutt.