Hopp til innhold

Laks med couscoussalat

3.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
370 planlagt
Laks med couscoussalat

Couscous kommer fra det nordafrikanske kjøkkenet, men både smaken og den enkle tilberedningen har gjort dette til en favoritt i store deler av verden.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Laks

500 gr
Laksefilet
1 ss
Olivenolje
0.5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Couscoussalat

250 gr
Couscous
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Lime
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok couscous som anvist på pakken. Skjær agurk og tomat i fine biter og bland det med olivenolje og saft og finrevet skall av lime. Bland det med couscousen og tilsett salt og nykvernet pepper.

Trinn 2

Ha salt og pepper på laksestykkene og stek dem i olivenolje i panne på middels varme i ca. 6 minutter.

Trinn 3

Server laksen sammen med couscoussalaten.

Tilsett gjerne litt spisskummen og frisk koriander i salaten.