Hopp til innhold

Laks med couscous

3.7 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
465 planlagt
Laks med couscous

Glad i laks? Da bør du prøve denne. Couscous, en hvetemiks av semulegryn og mel, er et enkelt og godt alternativ til ris.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 kurv
Cherrytomater 250 g
1 neve
Kruspersille, liten
200 gr
Couscous Tipiak
1 stk
Rødløk
1 ss
Olivenolje REMA 1000
2 dl
Hønsebuljong
1 ss
Hvitvinseddik
2 fedd
Hvitløk
0.5 ts
Karri
1 ts
Paprikakrydder
0.5 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær cherrytomater, rødløk og hvitløk i biter og smak til med olivenolje, hvitvinseddik, salt og pepper. Bland grønnsaker og fisk med couscousen. Finhakk persille og dryss raust over.

Trinn 2

Kok couscous som anvist på pakken med buljong. Bland krydderet (paprika, karri, kajennepepper og salt). Skjær laksen i små biter og sprøstek bitene i olivenolje med krydderblandingen.

Yoghurt naturell med salt og lime.