Grove laksekarbonader med potetlapper
Herlig hakkemat! Du får ikke saftigere og bedre laksekarbonader enn de du lager selv, med farse av hakket laksefilet fra fersk råvare. Nydelig!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell og kok potetene. Sil av vannet og avkjøl litt. LAKSEKARBONADER: Hakk laksen og bland med finhakket dill (1/2), pepperrot og litt salt og pepper. Rør til farsen blir fast. Form farsen til 8 små burgere og legg dem på et bakepapir.
-
Trinn 2
POTETLAPPER: Mos potetene med hackit eller visp. Bland egget godt inn og smak til med salt og pepper.
-
Trinn 3
Lag små potetlapper og stek dem gylne på begge sider i litt olivenolje.
-
Trinn 4
SALAT: Riv hjertesalat, finsnitt vårløk og hakk resten av dillen. Skjær rødbeter i strimler og bland alt i en bolle sammen med olivenolje. Smak til med presset sitron, salt og pepper.
-
Trinn 5
Stek fiskekarbonadene raskt på begge sider i en varm panne med litt olje. Server laksekarbonadene med potetlapper og frisk salat.
En klatt crème fraîche eller en yoghurtdressing smaker deilig til!