Hopp til innhold

Fiskegryte med scampi og laks

Ingen vurderinger
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
732 planlagt
Fiskegryte med scampi og laks

Små gryter har også ører – når barna hører denne fiskegryta putre, er det førstemann til bords. Ferdig på femten minutter, full av smak og sunn sjømat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Løk
1 stk
Fennikel
1 pose
Rå scampi frosne 500g Godehav
1 boks
1 l
Fiskebuljong
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Legg scampiene utover på et kjøkkenpapir og la dem tine. Varm litt olivenolje i en gryte og tilsett finhakket løk og hvitløk. La det surre til løken er blank.

Trinn 2

Hell over hakkede tomater fra boks og finsnittet fennikel. La det surre i ca. 10 minutter.

Trinn 3

Tilsett fiskebuljong og kok opp.

Trinn 4

Legg i laks i biter og skrelte scampi. La det trekke til fisken er ferdig.

Server gjerne med brød eller ris. Du kan godt bytte ut fennikel med stangselleri.