Fersk pasta med laks og erter | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Laks Fersk pasta med laks og erter

Fersk pasta med laks og erter

3.7 i snitt
Fersk pasta med laks og erter
Utrolig rask middag – og svært god! I den milde fløtesausen kjenner du smaken av sitron, erter og persille.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Laks

500 gr
Laksefilet
2 dl
Kremfløte
350 gr
Fryste erter

Pasta

400 gr
Fersk tagliatelle
1 stk
Sitron
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Vend inn

1 ss
Frisk persille

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok pastaen al dente i rikelig med godt saltet vann. Ta vare på 1 dl av kokevannet og kok det opp med fløte. Skjær laksefilet i strimler. Tilsett erter og laksestrimler. La det småkoke i 1 minutt.

  2. Trinn 2

    Sil sausen over den kokte pastaen og legg laks og erter til side. Tilsett sitronskall fra en halv vasket sitron.

  3. Trinn 3

    Smak til med sitronsaft, salt og kvernet sort pepper. Grovhakk persille og vend godt inn. Ha alt på et fat og topp med laks og erter.