Hopp til innhold

Crispy laksestrimler og grønnsaksriks

Ingen vurderinger
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
2 831 planlagt
Crispy laksestrimler og grønnsaksriks

Sprøtt og spicy! Dette er en lettlaget laksefavoritt – perfekt for deg som må fiske med helsprø fristelser for å få familiens yngste på kroken.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Crispyblanding

1 stk
Egg
2 dl
Griljermel
1 dl
Solsikkeolje

Grønnsaksris

1 stk
Lime
1 stk
Brokkoli
4 dl
Middagsris
2 stk
Tomat
1 stk
Løk, 4-pk
1 stk
Rød chili
4 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje, REMA 1000

Laks

500 gr
Laks
3 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Kutt brokkoli i små buketter og løk og hvitløksfedd i tynne skiver.

Trinn 2

Fres det i en varm panne med olivenolje og bland det med den ferdigkokte risen. Vend inn grovhakket tomat og smak til med lime, salt og finhakket chili.

Trinn 3

Crispyblanding: Visp egget i en bolle. Bland griljermel med salt og pepper og ha det i en annen bolle. Vend først laksebitene i egget og så i brødraspen. Stek de i solsikkeolje til de er gylne og la de renne av på kjøkkenpapir før servering.

Guacamole smaker godt til.