Hopp til innhold

Butterdeigsvafler med røkelaks

3.7 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
5 ingredienser
91 planlagt
Butterdeigsvafler med røkelaks

En annerledes måte å bruke vaffeljernet på! Resultatet er en enkel og delikat forrett.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Butterdeigsvafler med seterrømme, rødløk og røket laks

4 stk
Frossen butterdeig
1 stk
Seterrømme
1 klype
Dill
200 gr
Røket laks
1 dl
Hakket rødløk

Slik gjør du

Trinn 1

Tin butterdeigen og rull platene sammen til en ball. Del ballen i 4 og kjevle butterdeigen ut slik at den er like stor som vaffeljernet.

Trinn 2

Stek butterdeigen i vaffeljernet i fire minutter til deigen er sprø. Avkjøl “vaffelplatene” og del den i 4-5 hjerter. Stivpisk seterrømme eller crème fraîche og legg en skje på hver vaffelbit. Topp rømmen med røket laks, hakket rødløk og dill.