Fiskekaker med tomatsalsa | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Fiskekaker med tomatsalsa

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
248 planlagt
Fiskekaker med tomatsalsa

Fiskekaker med en middelhavsinspirert tomatsalsa og stekte potetbåter – så enkelt kan du lage en sunn og god fiskemiddag.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Tomatsalsa

5 stk
Tomater
1 stk
Rødløk 4-pk
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
4 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Fiskekaker

480 gr
Fiskekaker

Potet

1 pk
Ferdig middagspotet, Bama
1 klype
Salt
2 ss
Olivenolje
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C.

Trinn 2

Kutt tomatene i grove biter og bland med finhakket rødløk og chili. Vend inn olivenolje, presset lime, salt og pepper.

Trinn 3

Varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen.

Trinn 4

Skjær potetene i båter og stek dem i olivenolje i middels varm panne til de er gylne. Dryss over salt og nykvernet pepper.

Trinn 5

Server fiskekakene med tomatsalsa og stekte potetbåter.

Dryss gjerne over litt frisk koriander eller persille.