Fiskekaker med sandefjordsaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Fiskekaker Fiskekaker med sandefjordsaus

Fiskekaker med sandefjordsaus

4.0 i snitt
Fiskekaker med sandefjordsaus
Fiskekaker med Sandefjordsaus, grønnsaker og poteter er en norsk middagsklassiker. Slik lager du den på 20 minutter.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Fiskekaker
1 pose
Fersk grønnsaksmiks
1 pose
Sandefjordsaus
600 gr
Poteter

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skrell og kok potetene.

  2. Trinn 2

    Mens potetene koker, varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen på 180°C varmluft til de er gjennomvarme, ca. 10 minutter.

  3. Trinn 3

    Varm opp sausen i en egen gryte.

  4. Trinn 4

    Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk. Servér!