Fiskekaker med potetmos og dressing
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Potetmos: Skrell potetene og del dem i mindre biter. Ha dem i en gryte, dekk med vann og kok til de er møre. Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre i gryta. Knus potetene med en potetstapper eller en tresleiv. Spe med melk mens du arbeider potetene sammen til en mos. Tilsett smør og smak til med salt.
-
Trinn 2
Råkost: Riv gulrøttene på et råkostjern. Ha det i en bolle sammen med olivenolje, salt og sitronsaft. Bland godt og sett til side.
-
Trinn 3
Ingefærdressing: Bland rømme med finhakket ingefær i en liten bolle og tilsett salt.
-
Trinn 4
Stek fiskekakene i smør på middels varme til de er godt gjennomvarmet. Server med potetmos, råkostsalat og ingefærdressing.