Fiskekaker med potetmos og dressing | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Fiskekaker Fiskekaker med potetmos og dressing

Fiskekaker med potetmos og dressing

3.4 i snitt
Fiskekaker med potetmos og dressing
Med blandet råkost og rømmedressing blir denne hverdagsklassikeren ekstra frisk og fristende.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Potetmos

600 gr
Mandelpoteter
1 dl
Melk
1 ss
Smør
1 klype
Salt

Råkost

4 stk
Gulrøtter
2 ts
Presset sitron
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt

Ingefærdressing

1 dl
Lettrømme
10 gr
Finhakket ingefær
1 klype
Salt

Fiskekaker

1 pk
Fiskekaker
1 ss
Smør til steking

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Potetmos: Skrell potetene og del dem i mindre biter. Ha dem i en gryte, dekk med vann og kok til de er møre. Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre i gryta. Knus potetene med en potetstapper eller en tresleiv. Spe med melk mens du arbeider potetene sammen til en mos. Tilsett smør og smak til med salt.

  2. Trinn 2

    Råkost: Riv gulrøttene på et råkostjern. Ha det i en bolle sammen med olivenolje, salt og sitronsaft. Bland godt og sett til side.

  3. Trinn 3

    Ingefærdressing: Bland rømme med finhakket ingefær i en liten bolle og tilsett salt.

  4. Trinn 4

    Stek fiskekakene i smør på middels varme til de er godt gjennomvarmet. Server med potetmos, råkostsalat og ingefærdressing.