Fiskekaker med pastinakk- og brokkolisalat
Sunt, raskt, godt og enkelt – slik en hverdagsmiddag skal være. Her får du inspirasjon til å bruke brokkoli på en ny måte.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kutt av den tjukke stilken på brokkolien, skrell den og skjær den i tynne staver. Del toppene i små buketter.
-
Trinn 2
Del potetene i fire og kok i lettsaltet vann i 12-15 minutter. Kok brokkolitoppene sammen med potetene de siste 3 minuttene.
-
Trinn 3
Skrell og kutt pastinakk i stavet. Bland sammen brokkolistilkene, pastinakken, rømme, eddik, sennep og rosmarin i en bolle. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Ha litt olje i en middels varm stekepanne. Stek fiskekakene sammen med finhakket hvitløk, potetbiter og brokkolitopper. Server sammen med pastinakk- og brokkolisalaten.