Fiskekaker med pastinakk- og brokkolisalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Fiskekaker Fiskekaker med pastinakk- og brokkolisalat

Fiskekaker med pastinakk- og brokkolisalat

4.0 i snitt
Fiskekaker med pastinakk- og brokkolisalat
Sunt, raskt, godt og enkelt – slik en hverdagsmiddag skal være. Her får du inspirasjon til å bruke brokkoli på en ny måte.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pastinakk- og brokkolisalat

1 stk
Brokkoli
1 stk
Pastinakk
0.5 dl
Rømme
1 ts
Hvitvinseddik
1 ts
Dijonsennep
1 ts
Rosmarin
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Poteter

600 gr
Poteter, løsvekt
0.5 ts
Salt

Fiskekaker

1 pk
Fiskekaker
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Olje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kutt av den tjukke stilken på brokkolien, skrell den og skjær den i tynne staver. Del toppene i små buketter.

  2. Trinn 2

    Del potetene i fire og kok i lettsaltet vann i 12-15 minutter. Kok brokkolitoppene sammen med potetene de siste 3 minuttene.

  3. Trinn 3

    Skrell og kutt pastinakk i stavet. Bland sammen brokkolistilkene, pastinakken, rømme, eddik, sennep og rosmarin i en bolle. Smak til med salt og pepper.

  4. Trinn 4

    Ha litt olje i en middels varm stekepanne. Stek fiskekakene sammen med finhakket hvitløk, potetbiter og brokkolitopper. Server sammen med pastinakk- og brokkolisalaten.