Hopp til innhold

Fiskekaker med pastinakk- og brokkolisalat

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
287 planlagt
Fiskekaker med pastinakk- og brokkolisalat

Sunt, raskt, godt og enkelt – slik en hverdagsmiddag skal være. Her får du inspirasjon til å bruke brokkoli på en ny måte.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pastinakk- og brokkolisalat

1 stk
Brokkoli
1 stk
Pastinakk
0.5 dl
Rømme
1 ts
Hvitvinseddik
1 ts
Dijonsennep
1 ts
Rosmarin
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Poteter

600 gr
Poteter, løsvekt
0.5 ts
Salt

Fiskekaker

1 pk
Fiskekaker
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt av den tjukke stilken på brokkolien, skrell den og skjær den i tynne staver. Del toppene i små buketter.

Trinn 2

Del potetene i fire og kok i lettsaltet vann i 12-15 minutter. Kok brokkolitoppene sammen med potetene de siste 3 minuttene.

Trinn 3

Skrell og kutt pastinakk i stavet. Bland sammen brokkolistilkene, pastinakken, rømme, eddik, sennep og rosmarin i en bolle. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Ha litt olje i en middels varm stekepanne. Stek fiskekakene sammen med finhakket hvitløk, potetbiter og brokkolitopper. Server sammen med pastinakk- og brokkolisalaten.