Hopp til innhold

Fiskekaker med hjemmelaget remulade

2.0 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
8 ingredienser
308 planlagt
Fiskekaker med hjemmelaget remulade

Ukens gjøren og remuladen? Majones, aioli og remulade er variasjoner over samme grunnoppskrift. Enkelt å lage og veldig godt! Remuladen gir masse smak og gjør denne retten ekstra god og fyldig.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Grove fiskekaker Godehav
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Løk
500 gr
Poteter
1 stk
Sitron
4 ss
Sylteagurker REMA 1000
1 ts
Dijon sennep
2 dl
Solsikkeolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Bland inn finhakket løk (1/2 pr egg) og sylteagurk, smak til med salt, pepper og sitron. Varm fiskekakene i ovnen som anvist på pakken. Server fiskekakene med remulade, sitronskiver og kokte poteter.

Trinn 2

Kok potetene. Sett ovnen på 200˚C. Bruk en blender eller en visp og bland egg og sennep. Spe med solsikkeolje, litt etter litt mens majonesen tykner.