Hopp til innhold

Fiskekaker med gulrotsalat

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
177 planlagt
Fiskekaker med gulrotsalat

Rask smaksvrimmel i strimmel? Her skreller du gulrot i lange baner og smaksetter med mandler, chili og ingefær – spenstig råkostgodt til de gode fiskekakene.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Fiskekaker

480 gr
Fiskekaker av fersk torskefilet

Gulrotsalat

4 stk
Gulrøtter
100 gr
Mandler
0.5 stk
Sitron
1 stk
Rød chili
2 ss
Revet ingefær
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt

Ris

3 dl
Middagsris

Slik gjør du

Trinn 1

Server fiskekaker med kokt ris og frisk gulrotsalat.

Trinn 2

Sett ovnen på 180 °C. Kok ris som anvist på pakken. Skrell gulrøttene og lag lange strimler med en potetskreller.

Trinn 3

Varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen. Grovhakk mandlene og finhakk chili og ingefær.

Trinn 4

Bland inn olivenolje og tilsett presset sitron og salt. Vend inn gulrotstrimlene.

Topp gjerne med litt hakket kruspersille.