Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fishermans pie med revet gulrot

Tidsbruk 50 minutter
13 ingredienser
329 planlagt
Fishermans pie med revet gulrot
Legg oppskrift
i handlelapp
Fiskegratengen som vil skape begeistring hos alle – også de som tror at de ikke liker fisk!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fishermans pie

550 g
Poteter, løsvekt
3 dl
Helmelk
1 ts
Dijonsennep
1 stk
Løk
500 g
Fersk torskeloin
200 g
Frosne erter
100 g
Hvitost
1 ss
Smør
2 klype
Salt
1 klype
Pepper
1 ss
Olivenolje

Revet gulrot

400 g
Gulrot
1 stk
Appelsin

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell potetene og kok dem i usaltet vann til de er møre. Hell av vannet og tilsett melken og smøret. Mos til grov potetstappe. Rør inn sennep, salt og nykvernet pepper.

Trinn 2

Grovhakk løken og surr i olivenolje på svak varme i ca. 5 minutter. Skjær fiskefiletene i biter. Vend løk, evt. litt revet gulrot og erter og inn i potetstappen. Bland inn fiskebitene til slutt.

Trinn 3

Ha blandingen over i en smurt ildfast form og topp med revet ost. Stek i ovnen på 200°C i 25–30 minutter.

Trinn 4

Riv gulrøtter på et grovt råkostjern. Vend inn friskpresset appelsinsaft og la salaten trekke til paien er ferdig.

Serveringsforslag

Tilsett hakket gressløk i stappen, og bruk gjerne også en av de revne gulrøttene i paien før den skal i ovnen.