Fish Tacos

Tidsbruk 40 minutter
11 ingredienser
1475 planlagt
Fish Tacos
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Fredagsfisk! Vil du variere fredagstacoen, eller rett og slett lage noe nytt og godt, bør du prøve Sues fantastiske Fish Tacos – stekte torskefileter med fruktsalsa og kokossaus.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Torskefilet

2 pakke
Torskefilet
2 ss
Solsikkeolje

Kokossaus

0,5 stk
Lime
1 boks
Kokosmelk
1 ts
Brunt sukker
1 ts
Kajennepepper

Fruktsalsa

1 stk
Mango
1 stk
Løk
0,5 stk
Lime
1 ts
Brunt sukker

Tortillas

1 pose
Tortillas

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kokossaus: La kokosmelken koke inn til halve mengden. Tilsett salt og brunt sukker, smak til med kajennepepper og frisk limesaft (halvparten).

Trinn 2

Trinn 2

Fruktsalsa: Finhakk løk, skrell og skjær mango i små biter. Kok opp med brunt sukker og smak til med lime og salt.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær fisken i biter, ha på salt og pepper og stek den i 2 minutter i en varm panne med litt solsikkeolje. Hell over kokossausen, skru ned varmen og la fisken trekke ferdig. Varm tortillaene i en tørr panne til de er myke. Del dem evt. i 4 kakestykker – eller stikk ut passe store rundinger. Legg på fisk og fruktsalsa og server!

Serveringsforslag

Du kan gjerne tilsette et grønt eple i terninger i fruktsalsaen. Strimlet grønn salat, peanøtter og frisk koriander setter en fin spiss på denne retten.