Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fish Tacos med poteter Vallarta

Tidsbruk 45 minutter
18 ingredienser
666 planlagt
Fish Tacos med poteter Vallarta
Legg oppskrift
i handlelapp
Synes du det er krevende å få barna til å spise fisk? Med denne fisketacoen går det som en lek!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fish Tacos

500 g
Torskefilet naturell
1 stk
Lime
2 ts
Spice Mix sjømat
1 ss
Finhakket jalapeño-chili
1 pakke
Mini tortillas
0,5 stk
Finstrimlet hodekål
1 stk
Rødløk i tynne skiver
2 stang
Vårløk i tynne skiver
2 neve
Frisk koriander
3 ss
Olje

Tilbehør

1 boks
Mango Salsa
1 boks
Salsa Piccante
1 boks
Rømme

Poteter Vallarta

1 kg
Poteter, løsvekt
0,5 ss
Spice Mix sjømat
1 stk
Lime
1 neve
Hakket persille
2 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Poteter Vallarta: Forvarm ovnen på 200 grader. Vask potetene hvis nødvendig og skjær dem i skiver, båter eller store terninger. Ha potetene i en langpanne, hell over olje og dryss over et tynt lag Seafood Rub. Vend godt inn. Stek i ovnen til potetene er møre, ca. 30 minutter. Vend et par ganger under veis. Ha potetene over i et serveringsfat, press over litt lime og dryss over hakket persille.

Trinn 2

Kutt fisken i 2-3 store stykker og ha dem i en bolle. Hell over olje, presset lime, spice mix og finhakket chili og bland godt sammen. Dekk med plastfilm og la stå og trekke i ca. 15 minutter. Gjør klart grønnsaker i skåler.

Trinn 3

Stek fiskestykkene i en stekepanne til undersiden har fått en fin farge og fisken løsner fra pannen. Snu fiskestykkene og stek på den andre siden til de er ferdige.

Trinn 4

Brekk opp fisken i mindre biter med en gaffel. Varm tortillas etter anvisning på pakken. Server straks sammen med poteter Vallarta, grønnsaker, salsaer og rømme i skåler.

Tilbehør