Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Finnbiff «Nordlys»

Tidsbruk 45 minutter
8 ingredienser
420 planlagt
Finnbiff «Nordlys»
Klikk og dra
til kalenderen
Smørstekt reinskav er utgangspunktet for denne retten. Vår variant er en enkel og ganske rask gryterett med masse smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Skavet reinsdyrkjøtt, frossen, REMA 1000
1 stk
Løk
200 g
Champignon
1 stk
Matfløte Tine
500 g
Poteter
2 ss
Smør
2 ss
Hvetemel
1 dl
Kjøttbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin kjøttet. Vend kjøttet i melet og brun det i en gryte med smør.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett grovhakket løk og skivet champignon og la det bli gyllent. Tilsett buljongen. Kok opp og la det trekke i ca. 20 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i fløte og poteter i skiver. La det småkoke i 10-15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Smak til gryten med brunost og einebær for fyldigere smak. Server gjerne med flatbrød og tyttebærsyltetøy.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender